GRYM INSPIRATION TILL HALLOWEEN

Halloween är runt hörnet och därför tycker jag det absolut är aktuellt att lägga mode och skönhet lite åt sidan och istället tipsa om grymma halloween sminkningar att ta inspiration ifrån. Jag letade runt efter lite inspiration, och det är verkligen sjuukt hur duktiga människor det finns där ute på att göra grymma skräcksminkningar. Ifall du är väldigt känslig avråder jag dig från att bläddra neråt eller att hålla ögonen fast ;-).
 
Annaemilia och Ida blev fixade av deras kompis moa och förvandlades till zombies. Hur sjukt bra och läskigt är inte det här gjort?! Så är det zombie du är sugen på att förvandla dig till under skräcknatten är det här definitivt en look att ta inspiration ifrån. Bilden är tagen av Alice!
Sandra Holmbom har en hel kategori med verk hon gjort som passar perfekt under Halloween. Hela hennes kategori av verk hittar ni här, där hon även beskriver vilka produkter hon använt sig av. Hon är verkligen så himla duktig på allt inom makeup och den här biten av hennes talang är amazing, om man kan kalla dessa looks till det?;-) Behöver du inspiration till Halloween är det här iallafall en av de bästa sidorna du kan besöka!
Makeup artisten Linda Hallberg är känd för sina grymma makeuper, men när det kommer till att fixa ihop en riktig halloweenlook är hon inte rädd för att köra all in. Här hittar ni hela hennes arkiv med olika Halloween inspirerade looks. In och inspireras!
 
Om det är en "snällare look" du är ute efter finns det även otaligt många videor att ta inspiration ifrån på Youtube. Här nedan är en video av Linda Hallberg där hon visar hur man kan fixa till riktigt trovärdiga sår.

Och till sist ett klipp till alla tjejer som kanske vill köra på något helt annat än en skrämmande look. Här visar Linda hur man kan förvandla en tjej till en man, kanske lite roligt att dyka upp som en snubbe till festen ;-)
 
 
Hur är det mer er läsare, vilken look skulle ni helst satsa på eller vad kommer ni satsa på nu till hallowen? :) 
 



Kommentarer

Men shit, vad snuskigt det såg ut på första bilden. :D

Svar: haha jaa eller hur! :D
sofiasmode.webblogg.se

Hej!
Skulle va jätte gulligt om du gav mig lite credit för första bilden, är nämligen jag som fotat
Kram

Svar: absolut!:)
sofiasmode.webblogg.se


Remember






Trackback
Follow me on instagram @sofiasmode
@sofiasmode
bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar